1+1=3, Принципът на Мастермайнда

1+1=3, Принципът на Мастермайнда

 

“Да участвам в Мастрермайнд група беше критично важно за мен. Немога да си представя да постигна, всичко което съм постигнал без да имам своята мастермайнд група. Постигнах целите си много по-бързо и неочаквано лесно” Джак Кенфилд, създателя на “Пилешка супа за душата”
Формирането на Мастермайнд групата
Наполеон Хил казва така “….използвайте дискриминационен метод, когато избирате своята Мастермайнд група и вашата цел ще е наполовина постигната, дори преди да сте стартирали”
Принципът
МАСТЕРМАЙНД ГРУПА – КООРДИНАЦИЯ НА ЗНАНИЯТА И УСИЛИЯТА, В ДУХ НА ХАРМОНИЯ НА ДВАМА ИЛИ ПОВЕЧЕ ХОРА ЗА ПОСТИГАНЕТО НА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ
Искам да ви окуража да намерите хора, които мислят като вас, които искат да се развиват и успяват по нов начин, осъзнали, че успехът има свои закони, които ги следват и отделят внимание на това да се развиват, като личности. Вашата група може да ви помогне да постигнете и най-смелите си мечти.
Хенри Форд, който е имал доста скромен произход, постига най-големите си успехи, когато започва да общува с Едисон, Лутър Бърбанк, Харви Феърстоун.
Когато планирате своята мастермайнд група е добре да изберете хора, които имат същите принципи, като вас. Искат да създават и да се променят и да го правят по хармоничен начин. Не всеки човек, ще бъде на едно ниво на постиженията като другите и това е приемливо. Добре е да имате хора, които са вече са постигнали, това което вие искате да постигнете в определена област на живота или бизнеса си. И вие да можете да допринесете с вашите постижения в друга тяхна област.
Приятели, партньори или нови съмишленици
Не е необходимо да бъдете приятели с тези, които са във вашата Мастермайнд група. Вие ще изградите взаимоотношения, когато станете истинска мастермайнд група. Когато използвате принципите на Мастермайнда по правилен начин. Ще формирате по-дълбоки, по-трайни и по-различни нива на взаимоотношения от обикновеното приятелство.
Вашата еволюция като Мастермайнд партньор и Мастермайнд лидер
Когато започнете да участвате в Мастермайнда няма да познавате добре другите членове на вашият “шампионски екип”. Може да изберете да сте в Мастермайнд к хора от вашият град или от целият свят. Аз имах опита да участвам в Мастермайнд група с хора от три континента. Притеснявах се за нивото на езика ми, културните и индивидуални различия  и още куп неща. Постепенно, като разкривахме нашите цели, мечти, страхове, се оказа, че това е безценен опит за мен. Всъщност се оказа, че да се превърна в успешен Мастермайнд партньор и лидер бе едно от най-великите преживявания в живота ми. Помогна ми да постигна много повече, за по-кратко време. Преживях това, за което бях само чела. Как две съзнания събрани в едно създават трето, което е много по-голямо от всеки един от нас.
Така създадохме своя екип СЕДЕМ, написахме книгата Седемте ключа към свободата – наръчник за майсторско управление на съзнанието. Ние бяхме само 6 – аз – Виктория Лазарова , Нита Морган, Дон Носера, Гуен Бодроу, Селва Хамати и Алехандро Торес Марко, но създадохме седмият член на групата, който ни преведе през огромни предизвикателства и ни помогна на всеки един от нас.
Помислете над тази идея, тя може да се превърне в една от най-успешните идеи, които да приемете в живота си. А знаете, че една идея, само една идея може да промени целият ви свят. Позволете си да станете част от нещо по-голямо, да се чуствате ценени, подкрепени и понякога предизвикани.
Станете част от нашето Общество на Мислещите и успешни хора, чиито каймак са Мастермайнд хората.
Очаквайте нашите МАСТЕРМАЙНД групи
вижте подробрности за предстоящи групи тук
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s