7 причини да се присъедините към Мастермайнд група

7 причини да се присъедините към Мастермайнд група

 

MASTERMIND групите са сравнително нови за повечето хора, въпреки, че Наполеон Хил, който е създал концепцията преди повече от 75 години в класиката „Мисли и забогатявай“
“Никой човек, не може да постигне траен успех без да без помощта на други хора.Принципа на Мастърмайнд се базира на сътрудничеството между две или повече съзнания, които работят в перфектна хармония за постигането на обща, конкретна цел.” Наполеон хил
MASTERMIND групата е направена така, че да ви помогне да се справяте с предизвикателствата в живота си, използвайки създаденият общ интелект, с други хора.
Как всъщност работи този принцип?
 Група от умни хора се виждат седмично, месечно или дневно, дори да няма смисъл, за да се справят с предизвикателствата и проблемите заедно.
Те се подкрепят един друг, дават си съвети, споделят връзки, правят бизнес заедно, когато това има смисъл.
Много прилича на менторинг лице в лице и ако сте достатъчно късметлии да бъдете поканени в мастермайнд група най-вероятно ще усетите веднага видима промяна в себе си и бизнеса си.
Ето ви 7 причини, защо бихте искали да сте част от MASTERMIND група.
 1. ОТБРАНО ОБЩЕСТВО ОТ МИСЛЕЩИ И УСПЕШНИ ХОРА
Ще бъдете част от отбрано общество. За да се присъединиш към мастермайнд група обикновено се изисква покато от членовете, които са вътре и това е процес и на одобрение. Другите членове имат нужда от теб, точно толкова колкото и ти имаш нужда от тях. Така че, знание, опит и лични качества са абсолютно необходими за всички членове на групата.
2. Съвети и подкрепа.
След като веднъж сте станали част от MASTERMIND група никога повече няма да се чуствате „сами“ в бизнеса си.
Другите членове на групата стават ваши съветници и вие на тях.
3. Взаимодействие.
Това е истината. Може да намерите дори и член на групата, който да се окаже идеален за ваш проект. Или може вие да се окажете такъв за проекта на някой друг. Групата работи заедно, за да постига всеки повече поотделно.
4. Нови запознанства
Ще разширите мрежата си от хора. Когато се присъедините към групата вашата мрежа от партньори се увеличава многократно. Ако сте в бизнеса, вие знаете колко са важни хората. И то хората, които имат еднакво отношение към нещата.
5. Нови знания.
Всеки от групата има различни знания опит и връзки. Чрез взаимодействието и споделяйки своите предизвикателства най вероятно някой от групата, ще има отговор за вас, може да ви предложи решение или връзка.
6. Промотиране.
Когато станете част от MASTERMIND, вие ще промотирате един друг и ще търсите начини да си помагате.
7. ЩЕ МИСЛИТЕ НАЕДРО.
Да бъдеш част от MASTERMIND те прави MASTER    на твоят ум. Ще се разгърнете, разширите и ще имате достъп до общият интелект, който създава групата.
Всеки член на групата влиза в нея и дава своята енергия и получава от общата енергия генерирана от всички членове на групата.
и ОЩЕ НЕЩО
Ще се забавлявате, ще се чуствате подкрепени, оценени, мотивирани. Ще се развивате и с времето ще се научите как вие да създавате своя MASTERMIND група.
“Винаги, когато две съзнания  заработят в синхрон се поражда трета невидима сила, която може да привлече  „трето съзнание”.
Когато няколко отделни съзнания  са координирани и работят в хармония, мултиплицираната енергия, създадена благодарение на общото сътрудничество, става реално достъпна до всеки отделен индивид от групата.”Наполеон Хил

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s